Contact en routebeschrijving

Adres:
Noordweg Noord 149b
(terrein PGGM)
3704 JG Zeist

Wilt u meer informatie, of heeft u vragen, stuur dan een mail naar info@detoets.nl, u krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Routebeschrijving:
Het atelier van de Toets ligt op het terrein van de Fraters van Utrecht, vlak naast PGGM in Zeist.


Vanaf de Utrechtseweg:
Rijd vanaf de Utrechtseweg of vanuit Zeist-West over de Krommerijnlaan. Rijd ter hoogte van de Citroën-garage rechtsaf (vanuit Zeist-West linksaf) de Noordweg Noord in en volg de borden PGGM.
Na ongeveer 300 m rechts (tegenover het parkeerterrein van Saestum) door het geopende hek het terrein van PGGM oprijden. Volg de weg met een bocht naar links en passeer de hoofdingang van PGGM aan je rechterhand. Let op het uitrijdend verkeer uit de parkeergarage aan je rechterhand. Even verderop ligt links het stenen gebouw van de Toets, ga direct na het gebouw naar links om dan meteen links op het grasveld te parkeren.

Inrijden via deze route kan altijd op werkdagen tot 20.30 uur. Uitrijden kan altijd omdat via een signaaldraad de poort voor auto’s altijd opengaat.

N.B. bij het uitrijden nooit op de rode knop bij het PGGM hek drukken, dat is een noodstop, alles wordt dan vergrendeld. Alleen de beveiliging kan het hek dan open maken en dat duurt wel even.
Voor de fietsers en wandelaars staat er op het fietspad ook een rode knop en dat is de goede knop om het fietshek open te maken.