Vanaf 1 juli weer Open Atelier! blanco in deze balk is #506327


Lid worden?

Klik dan hier

Actueel

Vanaf 1 juli weer
Open Atelier

Vanaf 1 september weer
Schildersessies

Lees het coronaprotocol

ALV tot nader order uitgesteld

Kennismaken bij de Toets

Om de sfeer te proeven bij de Toets is er de mogelijkheid 2 sessies mee te maken voordat u definitief beslist om lid te worden.
Maar door het Coronavirus hebben we besloten om niet meer dan 12 leden per sessie toe te laten, dat heeft tot gevolg dat iemand niet vrij is om een willekeurige sessie van de Toets te bezoeken.
Indien u van plan bent zich aan te melden maar zich nog even wilt oriƫnteren, neem dan contact op met Bert Dekker ledenadministratie de Toets en in overleg met hem kan u data vastleggen waarop u de proefsessies wilt meemaken.


14 en 15 november 2015, Atelier De Toets
Expositie met kunst van de SDSP en van De Toets in Atelier De Toets in het kader van het 20-jarig jubileum van De Stichting Duurzame Samenwerking Papua-Barat (Nieuw Guinea).

Deze organisatie, met wie De Toets het  gebouw deelt, bestaat 20 jaar. In september en oktober schilderden Toetsleden een stilleven van de kunstvoorwerpen van de SDSP. De schilderwerken en de voorwerpen van de SDSP worden op 14 en 15 november geĆ«xposeerd in het Atelier en de ruimte van de Fraters, beide op het PGGM-terrein.
Klik hier voor het PDF-persbericht.

 Klik op de foto's voor groter beeld - Klik onderaan om door te bladeren

 

titel-toets2 

Noordweg Noord 149b
(terrein PGGM)
3704 JG  Zeist
info@detoets.nl  

Telefoon:
030-7371233

Berichten voor de website:
site@detoets.nl

Routebeschrijving

zijkolom-027.jpg

Meer foto's...